Miért jó a kiszervezett rendszergazda szolgáltatás?

Kimagasló szolgáltatási minőség: 

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

Egy specializálódott rendszergazda és IT szolgáltató nagyobb felkészültséggel és szakmai tapasztalattal rendelkezik, mivel több rendszergazda együttes tudásával képes IT parkját fejleszteni és üzemeltetni. Az outsource (kiszervezett) rendszergazda munkája során a különböző cégeknél több hibával találkozik, mint a teljes munkaidős kollégák, ezért amikor az irodájában hiba merül fel nagy valószínűséggel azt korábbi tapasztalat alapján képes a Vianzo-Team rendszergazda hatékonyan megoldani.

Költséghatékony: A rendszergazda szolgáltató cégek általában óra-, vagy fix díjért dolgoznak, viszont nincs más járulékos költség a rendszer üzemeltetésével kapcsolatban. Nincs folyamatos bérköltség, adminisztrációs költség, oktatási költség. Nem kell a szabadsággal, betegséggel és az egyéb juttatások költségeivel számolni. Külsős rendszergazda szolgáltatás választása esetén viszont állandó rendelkezésre állást és megbízható rendszergazda partnert kaphat.

Ha felkeltette érdeklődését az alábbi űrlap kitöltésével kérhet tőlünk informatikai rendszeréhez rendszergazdai szolgáltatás árajánlatot.
Mivel minden cég egyedi igényekkel rendelkezik ezért mindig személyre szabott szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink részére!

* -gal jelzett mezőket kérjük megadni
Kapcsolattartási adatok:
Eszközök felsorolása:
Üzenet elküldése